Online szállásfoglalás 

szállásfoglalás az egész világon - FRANCIAORSZÁG - strasbourg


Strasbourg félmilliós nagyváros Franciaországban, központja több fontos európai intézménynek. Itt van a székhelye az Európai Emberi Jogok Bíróságának, az Európa Tanácsnak és az Európai parlamentnek. Jól kapcsolódik az európai vasúthálózathoz, több irányba is indulnak TGV gyorsvonatok. 
Közel 100 online is lefoglalható szálláshely Strasbourgban


Olcsó árak, foglalási díj nélkül.

Szállását akár készpénzzel is kiegyenlítheti a nyaralás végén!
Mindez magyarul, biztonságosan, félreértések nélkül.

Próbálja ki kockázat nélkül, ingyenes lemondási lehetőség áll rendelkezésére.

Nincs előleg, nincs regisztráció, nincs foglalási díj!Repülőtere közel van a városhoz, a vonatok 15 percenként indulnak, a menetidő csak 10 perc, a jegy ára 3,6 Euro. Ha autóval érkezünk érdemes a kocsit valamelyik nagy parkolóházban hagyni, a legolcsóbb a Petite France Ste Marguerite 6,4 Euro egy napra. 

Strasbourg történelmi belvárosát gyalogosan is be lehet járni egy-két nap alatt, a belváros az UNESCO Világörökség része. A tömegközlekedés jól szervezett, villamos és buszjáratokkal Strasbourg minden pontja könnyen megközelíthető, egy jegy 1,4 Euro, az egynapos bérlet ára 4 Euro. Városnéző vízibuszok is járnak Strasbourg csatornáin, az utak általában 60 perc körüliek, az árak 10-15 Euro körül mozognak. Strasbourgban nagyon sok a bicikliút, esetleg a kerékpáros városnézés is szóba jöhet, több kölcsönző is van az egyik legnagyobb a vonatállomásnál a rue du Marie Kuss-on, a másik a Porte de I’Hopital villamos állomásnál. 

Strasbourg a legbiztonságosabb Francia városok közé tartozik, nyugodtan lehet éjszaka is sétálni a város bármelyik részén. A strasbourgi katedrális mellet érdemes még a kortárs művészetek múzeumát és a Petit France negyedet megnézni. Mindenfelé árulják a helyi specialitást, egy vékony pizzaszerűséget a flams-t, érdemes megkóstolni nagyon finom!