Apartman Silva - Dubrovnik


 A Lapad-félszigeten, annak Babin Kuk  elnevezésű részén fekszik ez a gyönyörű kilátással rendelkező apartman. Az apartmanok mellett szobák foglalására is lehetőség van, ezek közös fürdőszobával és konyhával rendelkeznek. Közel van a strand, melyre közvetlenül a teraszokról nyílik kilátás. 
Minden szálláshely saját terasszal rendelkezik, ám nem mindegyik a tengerre nyílik, de a citrom és narancsfákkal teleültetett kert is nagyon szép. A villában 8 különböző méretű, és berendezettségű apartman várja az idelátogató vendégeket. 

A 3-4 ágyas apartmanok mindegyike rendelkezik saját konyhával és fürdőszobával. A szálláshely ingyenes parkolóhelyet tud biztosítani az itt megszállóknak. Silva úr a tulajdonos, nagyon barátságos és segítőkész, kérésre a repülőtérre is kimegy a vendégekért, de autó kölcsönzésére is lehetőség van.

Dubrovnik óvárosa 10 perc autóútra van a villától, a buszmegálló közvetlenül a ház előtt helyezkedik el. A környéken több étterem is üzemel, élelmiszer bolt is csak egy-két perc sétára (150 m) van a szálláshelytől. Silva úr hajókirándulásokat és búvárkodást szervez a vendégeknek, a közeli Elafit szigetnél.      Silva apartman - árak és foglalás >>>


apartman dubrovnikban
silva apartman dubrovnik
dubrovniki apartman - silva apartman
Dubrovnik Silva Apartman