Glyfada - Beach Hotel


A szálloda közvetlenül a homokos tengerpart közelében fekszik, a bejárattól csupán 30 méterre húzódik a part. A sekély lassan mélyülő víz nagyon gyorsan átmelegszik, kiválóan alkalmas a kisgyermekkel érkező családok számára is.  Legtöbb szoba erkélye a tengerre néz, a kilátás lenyűgöző. A szálloda és a strand körül a hegyoldalakat fenyőerdők borítják, a glifadai strandon a dünéken helyenként még megmaradt az eredeti növényzet.

A szállodában minden szobában TV és hűtöszekrény található, a hotel egész területén a Wi-Fi kapcsolat ingyenesen áll a vendégek részre. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik.

Glifada Korfu-várostól 12 km-re található, vele szemben a nyugati parton. Félúton a sziget közepe táján, Glifadától 6 km-re találhatjuk az Aqualandot, amely autóval csak negyedórányira fekszik. Legközelebbi település Pelekas, amely nem tengerparti falu így ott kevesebb turistával futhatunk össze. Itt még megtalálhatjuk az eredeti görög falvak hangulatát.

A nyaralóhelyen éttermeket, boltokat és bárokat is találhatunk, az egyik legjobb taverna éppen a Beach Hotelé. Az étterem közvetlenül a szálloda előtt, a parton fekszik.

    Beach Hotel árak és foglalás >>>glifada szállás
glyfada görögország korfu
glyfada hotel
glifada hotel