Nizza Szállás

 

Nizza Franciaország második legnépszerűbb városa Párizs után. A város vonzza a látogatókat a világ minden tájáról, repülőtere fontos európai légi és vasúti csomópont. 
 
Nizza nem olcsó város, de az  elsőosztályú nemzetközi szállodák mellett azért olcsóbb szálláshelyeket is találhatunk akár az óvárosban is.
Sok szállodát találhatunk a Promenade des Anglais sétányon is, mely a tengerparton húzódik.
A szállodák, hotelek, apartmanok közül több mint négyszáz online rendeléssel is elérhető Nizzában és környékén.

    Nizza online szállások >>>

nizza szállás

Akik nem vágynak a Cote d'Azurre közvetlen közelségére, Nizza környékén kedvező árú szállásokat találhat. Sokan kifejezetten a hegyoldalak remek kilátását keresik, és a környező falvak nyugalma is sok turistát vonz.
Nizza környéke több ezer kilométer turistaúttal büszkélkedik, barlangok és kanyonok teszik érdekessé a környéket. A hegymászókat közel harminc hegymász zóna várja. 
Ahogy Nizza jelmondata mondja: "En haut la neigre, en bas les fleurs" - Fent a hó, alant a virágok.

eze nizza közelében
Eze, apró falucska Nizza közelében. A képet_Valdiney_Pimenta készítette_CC:Some_rights_reserved

Mindenképpen érdemes kimozdulni Nizzából, a város tulajdonképpen kevés nevezetességgel büszkélkedhet, igazi varázsát hangulata és fekvése nyújtja. Az olajfákkal borított hegyoldalakon számos híres ember villája áll. Némelyik villa vendégeket is fogad, ahol kedvező árakon bérelhetünk apartmanokat. Ilyen például az Appartement Nous Deux >>>, amely öt kilométerre található Nizza központjától.