Rimini elsősorban üdülőhely, ennek megfelelően több ezer szálláshely  közül válogathatunk a városban és környékén. Széles a választék, mindenki megtalálhatja a számára leinkább megfelelőt árban és minőségben. A hotelek, panziók, hostelek bőséges kínálata ellenére előfordulhat hogy a nyári idényben mégis nehezen lehet Riminiben megfelelő szálláshelyet találni. Ajánlatos a szálláshelyet előre lefoglalni, ezt Rimini közel 400 szálláshelyén online foglalással is megtehető.Nincs előleg, nincs foglalási díj, nincs regisztráció!

Rimini szállásfoglalás >>>Foglaljon szállást biztonságosan magyarul, a számlát akár készpénzel a nyaralás végén is kiegyenlítheti.               

A legjobb szállodák a központi részeken helyezkednek el a Marina Centro környékén. A legjobb helyen a Grand Hotel Rimini fekszik, kilátással az Adriára ésa Federico Fellini parkra. 


Grand Hotel Rimini

hotel riminiben

A közelben találhatjuk a szintén ötcsillagos, modern megjelenésű i-Suite Hotelt, de a Marina Centron koncentrálódnak a nagy szállodaláncok jobbnál-jobb hotelei is, a Waldorf Golden Tulip, a Hotel Continental e Dei Congressi, a Le Méridien Rimini és társaik. 
Természetesen itt is találhatunk olcsó és hangulatos hoteleket és panziókat, de észak és dél felé távolodva a központtól, megnő az előnyös árú szállásajánlatok száma. 

Az északra lévő Viserba, Torre Pedrera, Bellaria-igea Marina települések elsősorban a családosok között kedveltek. A még távolabbi partszakaszokon igen kedvező ajánlatokat kaphatunk főleg a főszezonon kívül. A közlekedés miatt nem kell aggódni, a parti úton egymást érik a buszok, melyekkel a Rimini beach bármely része könnyen elérhető.

Sok szálloda welness szolgáltatásokat is nyújt, Rimini népszerű konferencia-turisztikai központ, emellett a termálvízre épülő gyógyturizmus is jelentős. Ezekben a szállodákban a főszezonon kívül is érdemes előre lefoglalni a szobát, nehogy kellemetlen meglepetések érjenek.