Szállásfoglalás Rómában


Rómába a világ minden tájáról özönlenek a turisták, érdekes módon a város ennek ellenére meg tudta őrizni egyéniségét.
Rómában körülbelül 2000 szálláshely várja a látogatókat, a kempingektől a luxusszállodákig. Mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelőt. A római önkormányzat szabályozza a szálláshelyek árait, ezért egy szállástípuson belül nagy eltérésekre ne számítsunk. 

Kifejezetten olcsó hoteleket és hosteleket találhatunk a Termini pályaudvar környékén, de a Trasteverén és a Vatikán környékén is érdemes keresgélni előnyös ajánlatokat. 
Drágább hoteleket találhatunk a Piazza di Spagna és a Spanyol Lépcső környékén,  itt divatos és különleges szálláshelyek közül válogathatunk. Elsősorban nem a nagy szállodaláncok várják itt a vendégeket, hanem exkluzív kis szállodák, és boutique hotelek.
A legdrágább és legnagyobb szállodabirodalmak épületeit a Villa Borghese, Via Veneto és az Aventine környékén találhatjuk.

A legegyszerűbb módja a római szállásfoglalásnak, ha az interneten kényelmesen, biztonságosan és magyarul intézzük. Rómában és környékén több mint 1500 szálláshely kínálata közül válogathatunk. Az online foglalás után a számlát akár a helyszínen készpénzzel is kiegyenlíthetjük. Nincs előleg, nincs foglalási díj, nincs regisztráció!

     

  • Több mint 1500 szálláslehetőség
  • Ár szerinti keresési lehetőség
  • Róma kerületei szerinti keresési lehetőség
  • Csillagok szerinti keresés 
  • Látványosságok és  műemlékek szerinti keresési lehetőség


Hotel Albergo Gerber  Róma

hotel albergo gerber roma

Róma Lido nyaralói

róma hotelek lido

H10 Hotel Rómában