Várna Szállás 

Bulgária újra népszerű célpontja a magyar utazóknak, csak úgy mint néhány évtizede volt. Várnát és az Aranyhomok nyaralóhelyet egyre többen keresik fel, különösen mióta hetente kétszeri járatát elindította a Wizz Air.

Várnában az utóbbi 10-15 évben szállodaépítési láz tört ki, miközben a régi hoteleket is modernizálták. Legtöbben az  Aranyhomok  üdülőhelyeit keresik fel, amely csak 15 km-re fekszik Várnától. Akár busszal, akár taxival könnyen megközelíthetőek Primorski, Saints Constantine és Helena (a régi Druzsba) vagy az Aranyhomok szállodái. 

várna hotel

A szállásfoglalás legegyszerűbb módja ha online tesszük meg. 
Nincs előleg, nincs foglalási díj, nincs regisztráció! Ráadásul magyarul!
Várnában több mint száz, az Aranyhomok szállodái közül mintegy 120 érhető el online.

várna hotelAki városi környezetre vágyik, szívesen járkál üzletekben és piacokon, érdeklik a múzeumok, szeretne megismerkedni a bolgár emberek életével, érdemesebb a belvárosban szállást foglalnia. Várnának több strandja van, mindegyik homokos és biztonságos, így a fürdésről azok sem maradnak le akik itt választanak hotelt vagy apartmant. 

Akik elsősorban teljes kikapcsolódásra vágynak, érdemesebb az Aranyhomok szállodáiból választani, sok közülük all inclusive ellátást is biztosít. Ha valaki mégis elunja a napozást Várna csupán 20 percnyire várja.

A Primorski park északi részén gondozott parkosított környezetben épült néhány szálloda, ezek azoknak javasolt, akik nem szeretnének messzire utazni Várnától, mégis távolabb akarnak maradni a nyüzsgő környezettől.