Acca Hotel* - Velence

A Szálloda Velence központi részén található, a Rialto-híd közelében, negyedórányira a Szent Márk tértől. Velence vasútállomása a Santa Lucia, körülbelül egy km-re fekszik. A San Polo kerület ahol a szálloda található, Velence egyik legérdekesebb része. Egészen közel található a Frari és a San Pantalon templom, valamint a Carlo Goldoni és a Cá Rezzonico múzeum. A szálloda központi elhelyezkedése ellenére csendes utcában van, kicsit távolabb a legforgalmasabb helyektől.

A szobák és szálloda publikus terei légkondicionáltak, minden szobához tartozik fürdőszoba. Az "exkluzív junior" lakosztályban pezsgőfürdő is található. Bár a szálloda csak egy csillagos, szobái mégis elegáns berendezésűek. A szállodának van egy kis kertje is, ahová ki lehet ülni és megpihenni a velencei városnézés közben. 
A  hotel csupán 9 szobával rendelkezik, a személyzet barátságos és segítőkész.  

Nagyon jó ár-érték arányú szálloda, ami ritkaság Velencében.  

A hotel egész területén tilos a dohányzás.

Szolgáltatások: Ingyenes Wi-Fi kapcsolat a szálloda egész területén - Hajszárító minden fürdőszobában - Televízió - Széf - Minibár - Babaágy igényelhető - Akadálymentesített közterületek - Családi szobák - Fűtés    Acca Hotel - Foglalás és árak >>>Velence Acca Hotel
Hotel Acca Velencében
Hotel Velencében _ Acca Hotel
Velence Hotel Acca