Hotel Locanda Salieri* - Velence

Hangulatos belső kerttel rendelkező kis családi szálloda Velencében. Kifejezetten olcsó szálláslehetőséget nyújt, nagyon jó helyen. Velence két közlekedési csomópontja a Piazzale Roma buszállomás, és a Santa Lucia vasúti pályaudvar a közelben helyezkedik el. A szálloda néhány szobájának ablaka a Rio dei Tolentini csatornára nyílik, igazi velencei hangulatot nyújtva.   

A tíz szoba mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, a szobák légkondicionálóval, TV-vel, telefonnal és wifi kapcsolattal felszereltek. A szálodában található étteremben a vendégek kedvezményesen étkezhetnek, a reggelit is itt szolgálják fel.

Nagyon jó ár-érték arányú hotel, a személyzet barátságos és segítőkész. Különösen előnyös, hogy akár autóval, akár busszal vagy vonattal érkezünk Velencébe, nincs szükség a tömegközlekedési eszközök használatára, mivel 10 perc alatt gyalog is odajuthatunk. Ez a velencei árakat figyelembevéve jelentős megtakarítást tesz lehetővé.

A recepcióban olcsó gondolázást is ajánlanak, érdemes igénybevenni, az ár igen kedvező.  

Bár a csatornára nyíló szobák drágábbak, érdemes megfontolni a többletköltséget, tényleg nagyon hangulatos és romantikus. Gondoljunk arra, hogy az összeget megspóroltuk a vízitaxin!  :)

       Hotel Locanda Salieri - Árak és foglalás >>>olcsó hotel velencében
locanda salieri hotel
olcsó szállás velencében
hotel locanda salieri velencében