Villa Clara****  Zadar (Kozino)A Villa Clara Zadar központától 10 percnyi autóútra fekszik, Kozino falucska közelében, a várostól körülbelül 5 kilométerre északra a tengerparton. A buszmegálló 200 méterre található, a tenger néhány perces sétával érhető el.

Kifejezetten igényes panzió, amely magánkézben van. Elis a tulajdonos mindent megtesz hogy a vendégek jól érezzék magukat. A ház légkondicionált, a bútorozás luxus körülményeket biztosít, a ház előtt, mint ahogy a képeken is látszik, nagy úszómedence helyezkedik el. A Villa kertje szépen gondozott, parkosított, kiváló hely családosok részére.

A zárt parkoló ingyen áll a vendégek rendelkezésére, minden helyiség tévével rendelkezik. Széles körű szolgáltatásokat igényelhetnek a vendégek, van gyermekfelügyelet, vasalás, mosás, masszázs, fitness center, de ami a legvonzóbb a tulajdonos vendégszeretete.

A tengerpart mint legtöbb helyen Horvátországban köves, sziklás, a víz nagyon tiszta. Petrcane kiépített starandjai kb. két kilométerre találhatóak.      Villa Clara árak és foglalás >>>panzió zadar
villa clara zadar
olcsó szállás zadar villa clara
magán szállás zadar horvátország